Op dit moment ben ik mijn toekomst aan het herschrijven door definitief door te schakelen om alle kennis die ik heb opgedaan als professioneel fotograaf in te zetten om een documentarist te worden. Vanuit de overtuiging dat iedereen alleen optimaal kan acteren op het kruispunt waar talent, passie, kennis en discipline elkaar ontmoeten, ben ik een videoproductiebedrijf aan het opzetten. Ik heb ervaring in het maken van bruids- en bedrijfsvideo’s en ik ben er recentelijk achtergekomen dat ik een buitengewoon warm gevoel krijg bij het maken van een documentaire. Dit ga ik gebruiken om in mijn eigen stijl videoproducties te maken.

Terwijl ik samen met mensen die me na staan brainstorm over de richting, onderwerpen, achterliggende gedachten, storytelling, risico’s en kansen staat dit bericht eenzaam op deze site. In de komende weken wil ik hier mijn voortgang documenteren. Mocht je ergens halverwege denken, “shit, dit spreekt me aan!”, schroom dan niet om  contact met me op te nemen.

Email: rutger@regrub.nl

Instagram: @regrubcreative