Na meer dan 16 jaar in dienst bij Capgemini vond ik het in 2015 tijd om mijn vleugels uit te slaan. Ik weet nog goed dat ik op mijn eerste werkdag apart werd genomen door mijn manager. “Als je hier ooit nog een letter programmeert, lig je er uit!”. Ze was heel direct en als nieuwe Service Manager voor de HEMA begreep ik ook prima wat ze bedoelde. Geen tijd meer voor “hands on” alleen nog maar de grote lijnen…

Ze zei dit tegen me met reden. Ik was gescout door een headhunter omdat ik een kassaprogramma had geschreven waar onder andere de Lidl en de Pizza Hut gebruik van maakte. In staat dus om zowel low level als high over te werken omdat ik ook beide klanten onder mijn hoede had voor ondersteuning en inrichting nieuwe vestigingen.

In die 20 jaar heb ik heel wat geprogrammeerd. Sst, stiekem! Werken aan eigen projecten heeft op mij een louterende uitwerking waardoor ik in staat was om voor één werkgever te werken. Trouwens, Capgemini was een geweldige werkgever voor me.

In de laatste jaren heb ik heerlijk al mijn vaardigheden door elkaar ingezet. Samen met een maat ben ik een fotostudio gestart waarin ik de meeste code ever heb geschreven. Hey ik was de baas, dus ik mocht doen wat ik wilde. In deze tijd maakte ik kennis met Laravel. Op zoek naar een php framework stak dit er voor mij met kop en schouders bovenuit. Heerlijk om mezelf onder te dompelen. De rest is geschiedenis.

Laravel projecten zijn een kolfje naar mijn hand. Ben je voor je project op zoek naar een zzp-er die ervaring heeft met Laravel, Vue-3, Inertia, Docker, Git en het ontwerpen van sqldatabases? Bel nu 06-28533380 of email rutger@regrub.nl